EĞİTİMİN AMACI

Gıda üretim zincirinde bulunan herhangi bir Kuruluşun, gıdanın tüketimi esnasında güvenli olmasını temin edebilmek için gıda üzerindeki güvenlik tehlikelerini yönetmeye yönelik bir sistemin nasıl kurulacağı ve yönetileceği konusunda temel bilgilerin aktarımının sağlanmasıdır.

HEDEF KİTLE

  • Gıda maddeleri üretimindeki üst ve orta kademe yöneticileri Gıda mühendisleri
  • Şirketlerinde TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kurmak  ve sürdürmek isteyen tüm çalışanlar
  • TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi denetçileri

EĞİTİM İÇERİĞİ

  • Gıda Güvenliği Temel Kavramların Açıklanması
  • Ön Gereksinim Programları
  • TS EN ISO 22000 Standardı Maddelerinin Yorumlanması
  • Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Planlanması
  • Temel Gıda Mevzuatlarının Ele Alınması ve Takip Yöntemleri
  • Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Geçerli Kılınması, Doğrulanması ve iyileştirilmesi
  • Pratik ve Örnek Çalışmalar
ts en ıso 220002018 gıda güvenliği yönetim sistemi temel eğitimi