ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi dokümanlarının tanımlanması ve hazırlanmasına yönelik bilgi ve becerilerin kazandırılması.
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Tehlike Analizleri
ISO 22000:2018 de yer alan, yönetim sisteminin geçerli kılınması, doğrulanması ve iyileştirilmesi
Standart kapsamında gereken proseslerin planlanması ve uygulanması
ISO 22000:2018 standardının ilgili uygulamaların dokümantasyonu açısından planlanması, uygulanması ve sonuçlarının izlenmesinde gerekli bilgilerin katılımcılara aktarılması
Firmalarda uygulanan gıda güvenliği yönetim sistemlerinin etkinliğini değerlendirmek amacıyla yapılan denetimlerde, sisteminin verimini düşüren uygulama hatalarınının belirlenmesi
HEDEF KİTLE
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kurulması çalışmalarında yer alan sistem kurucuları
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Denetçi/ Baş Denetçi olmak isteyenler
Şirketlerinde ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kurmak ve sürdürmek isteyen tüm çalışanlar
Şirketlerinde ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemini denetlemek isteyenler.
Danışmanlar, denetçi adayları, tarım, gıda, ziraat, su ürünleri, biyoloji, mikrobiyoloji, veteriner hekimler, tıp dalındaki hekimler
Gıda güvenliği ve gıda güvenliği belgelendirme konularında bilgi almak isteyen katılımcılar
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemine ilgi duyan ve herkes
EĞİTİM İÇERİĞİ
Gıda kavramları ve terminolojileri
ISO 22000:2018 Standardı hakkında genel bilgiler
Gıda Kodeksleri
Gıda Mevzuatları
Standardın istediği doküman tiplerinin vaka çalışmalarıyla birlikte incelenmesi